onsdag 5 augusti 2009
Stekt spaghetti
Är du som jag som alltid lyckas koka för mycket spaghetti? När vi för ett par dagar hade spaghetti och köttfärssås blev det ganska mycket över och jag tyckte det var så synd att slänga. Så jag gick igenom både frys och kyl för att se vad som fanns som kunde passa ihop med mina överblivna spaghetti.
Jag hittade lite av varje och det blev denna goda rätt som jag garanterat kommer göra fler gånger.
Stekt spaghetti med kassler:
Kokt spaghetti
1 bit kassler
frysta wokgrönsaker
1/4-½ rödlök
salt
vitpeppar
chilipulver
paprikapulver
Gör så här:
Dela den kokta spaghettin lite lätt. Stek grönsaker i en panna. Tillsätt spaghetti, kassler, lök och kryddor och stek tills allt börjar få lite färg.
Servera och toppa med lite riven ost.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hallå hallå! Vi har en en jätte bra lördag, jag slutade jobbet kl 14 åkte hem och på med bikinin ner till stranden och solade och badade i ca 2 timmar sen åkte jag och gubben på bio, min mamma är här och hälsar på från Mariestad så vi passade på att ha lite mysigt bara jag och gubben. Åt grekiskt och självklart massa popcorn till bion ;-). Har ni haft det bra? Allt bra annars? KRAM
SvaraRadera