måndag 27 augusti 2012

Skön morgon..

Jag sitter här och dricker te. Idag har jag inte ens startat bilen. Har kört runt på barn som en tok i 7 år. Nu när Sofie börjat högstadiet passar bussen in på morgonen så hon cyklar till hållplatsen. Och Ida åker skolbuss 7.15. Så en härlig morgonpromenad med tre av barnen är ju himla skönt. Det har varit slappt i sommar också. Vågen visar just nu på + 2 kg. Inte så mycket kanske men det känns i kroppen ändå. Så från och med idag är det slut på gottegrisandet. Knäckebröd till frukost fick det bli idag. Och så får man ju rejäl motion nu varje morgon med att gå fort med den supertunga tvillingvagnen med 28 kg barn i =)

I fredags fick jag svar på magnetröntgen. Den visade inga förändringar i buken. Men nu har jag inte haft ont på 2 veckor och fem dagar. Så härligt. Jag kanske var inne i ett cystorskov. För varje gång jag var inne på gyn med smärtor hade jag 1-3 cystor. Det kanske inte har kommit så stora cystor mer.
Så jag njuter verkligen av energin och att slippa ta värktabletter.

Och på tal om energi. Jag har verkligen lagt all min energi på att rita mönster, läst sytidningar och varit och handlat tyger med min kompis som inspirerade mig till att börja sy igen =)
Jag fixade också en syhörna till mig själv. Jag satt först vid köksbordet och då såg det ut såhär:
Det var jättejobbigt att ha det där för det var hela tiden någon som skulle äta eller sitta vid datorn.. Och plocka bort allt hela tiden är ju krångligt.
Så jag skrev på facebook och frågade om någon hade ett bord och jag har ju underbara vänner så det tog inte så lång tid innan telen ringde. Och jag var och hämtade ett bord.
Och det blev så här fint:


Jag har hunnit sy tre klänningar, en tunika, två tröjor och tre par leggings hittills. Idag ska jag sy ett förkläde till Sofie som älskar att baka. Det ska bli kul. Sedan måste det bli ett par tröjor till min lilla minsting. Hon har så ont om kläder. Det ska bli kul att sy i det fina rosa tyget med härliga röda äpplen på. Hoppas hon vill ha på sig den sedan bara. För hon vill inte ens prova klänningen jag sydde till henne =/
2 kommentarer: