tisdag 21 augusti 2012

Äntligen klar..

En kompis sa att hon hade börjat sy barnkläder. Och jag som älskar att sy tyckte det lät som en rolig grej att prova. Jag begriper mig varken på stickning eller virkning. Har gett upp fort vill jag lova.
Så jag åkte till bibblan och min kompis var här. Så jag ritade mönster som en stolle. Sen ner i tygaffären. Köpte det billigaste för att prova. Jag klipper ut och börjar med att klippa fel på armarna.. jaha bara att sätta en tät sicksack på båda. Det blev som en snygg söm så det gjorde inget. Syr sedan ihop tröjan. När jag ska sy i mudden händer det nåt med symaskinen.. den trasslar sig bara. Det kvittar vad jag gör. Till slut lossnar hela undertrådskorgen. Försökte laga men nej, omöjligt.. så i fredags åkte jag in till symaskinsverkstaden.
Igår ringde han och sa att maskinen var klar. Härligt. Så igår kväll och idag har jag sytt ditt muddarna. Det tog en bra stund, mycket felklippt, felsytt och mycket sprättande men till slut så.. är himla nöjd även om jag har upptäckt lite små missar här och var. Men nu vet jag. Så dom misstagen gör jag ju inte på nästa tröja. Detta är verkligen kul. Och detta kommer jag fortsätta med =)


2 kommentarer:

  1. Övning ger färdighet. Snart kommer väl Björks kids collection ut i butikerna haha :D du är duktig du kram <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha.. nja det ska mycket till om det ska hända..

      Radera