måndag 9 november 2009

Lite negativt inlägg..


I övermorgon är det dags för rutin ultraljud. Jag är så spänd. Mitt illamående har gått över nästan helt och även den värsta tröttheten har lagt sig. Nu syns magen ordentligt och jag har börjat få kommentarer. De flesta positiva men även en och annan negativ om att det är lite väl tidigt att skaffa en till.
Nu hände detta och då var det väl meningen. Vi är så glada även om det inte var planerat. Måste allt vara planerat i livet?

Det kommer också mycket kommentarer om att "Nu måste det vara en pojke". Om det blir en fjärde flicka, vad gör det?

Tråkigt att människor måste störa sig på så mycket de inte har med att göra. Såklart det skulle vara KUL med en pojke men vad KUL om det blir en flicka till med. Bara det lilla knytet är frisk är jag nöjd.

Konstigt att vissa människor inte kan tänka likadant..

Ha nu en riktigt bra vecka!

Många kramar <3

(Ps. På bilden är jag i v. 15+5. Idag är jag 17+6)

5 kommentarer:

 1. Men ÅÅÅÅ vilken vacker mage = ). Klart det inte spelar någon rll vad det blir, lika kärt för det viktigast är så klart friskt barn. Å det där med "är det inte lite för tidigt att skaffa en till?" det har man ju hört. Nån gång ringde jag min morsa (för inte så länge sen) och sa att ring mig så fort du kommer hem jag måste berätta en sak. Det första hon säger är-Du är väl INTE gravid igen, fär då vet jag inte vad jag gör. Nu får ni allt vänta många år till innan ni skaffar en till. Är det inte "vi" som bestämmer när det är dax för en till? Och om vi vill ha 50 barn är väl det upp till oss. Hoppas du har det bra iag. Lycka till på UL? Kram från oss!

  SvaraRadera
 2. Ja vi får väl se hur det går, om det ens blir på "riktigt" Lchf jag är så bra på att prata massor, men va fasen jag åt ju 2 rostade mackor till frukost hahahah där sprack det = ). Jag är väl för bra ;-). Ja precis, förstår inte alls varför folk lägger sig i så himla mycket. Kram

  SvaraRadera
 3. Åh vad rund och god om magen du har blivit, ser härligt ut..
  Håller med dig, huvudsaken är ju att babyn är frisk..
  Hur tätt eller hur många barn man har angår ju ingen annan än en själv, inte klokt vad folk kan vara fräck ibland.
  Läste en artikel om detta med att andra barnet aldrig kommer..
  Ja menar vad är det som säger att bara för att man hade lätt för att bli gravid första gången så är det ju inte solklart att det blir så om man vill ha ett andra barn..
  Men tydligen så är det helt ok för allmänheten att vräka ur sig än det ena och det andra så som, men är det inte dags för nästa snart? nog måste ni ju skaffa en till så första inte blir så bortskämd osv, grrr känner att jag sitter och jagar upp mig...
  Vad jag ville komma fram till är att dom borde tänka så dom inte vräker ur sig vad som helst, det kan ju faktiskt vara känsligt också..

  Ang oreo pops så hade jag philost, blev en riktig liten godbit..

  Ha det gott du och magen..
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh, wow, vilken jättefin mage du har! Jag minns själv hur det var :) min son är 8½ månad idag. Jättemysigt :)
  Och det var så mysigt att vara gravid också.


  Vad fin blogg du har! Kollade in den precis, är n og värd att följa :)

  Mvh Malin

  SvaraRadera
 5. Det är ert liv och ert val. Håller med om att allt måste inte planeras. Och hur mycket bättre vore en abort? Usch för folk som inte har tillräckligt med eget liv! Det spelar ingen roll vad det blir, kul med både och men vad häftigt med fyra tjejer! Tänk den karavan av a-traktorer som kommer rulla in på Lövfällans väg om några år... ;) Vem vet, Nils är ju i lämplig ålder för den lille, även Emil kanske blir en lämplig kandidat.*s*

  SvaraRadera