onsdag 8 oktober 2014

Ingen updatering om skolan..

Plugg, servering, praktik, barn, läxor, tvätt.. mm mm.. pust haha.. Ja just det.. Jag har ju min lilla godispåse med.. Kanske skulle uppdatera där nån gång.. Haha.. Så nu äntligen.
Jag är färdig Café- och kallköks-biträde. Nu läser jag servering. Förra och denna veckan praktiserar jag på ett underbart litet ställe som heter Pique Nique. Det har varit riktigt kul. 19 december är jag klar. Då är jag servitris också. Sen jäklar ska jag jobba =) Efter att ha gått hemma i 13-14 år ska det bli så kul att ha ett eget jobb, jobbarkompisar och lön =)
Jag gjorde ett praktiskt prov innan jag var var klar med caféutbildningen. Och det gick ju riktigt riktigt bra. Så de sista betygen blev dessa: A på sista teoriprovet. A på det praktiska provet. Mina slutbetyg: A i kursen Kallkök & Cafe och Matlagning ett. A i kursen Hygien. A i kursen Branchkunskap. B i kursen Dryckeskunskap. C i kursen Mat i butik. Jag är så galet jäkla nöjd över min prestation.
Jag har gjort ett prov i serveringen hittills. Och det var i servering ett. Och det blev ett A på det också =)Härligt!
Denna bilden tog jag precis efter jag fått reda på mina slutbetyg. Jag höll på att spricka av glädje, haha

Och här är bilder på vad jag gjorde på det praktiska provet. En kaffe Latte (ej med på bild) Ljusa frallor, En kycklingsallad med paprikadressing, En salami- och brieostmacka, En bärkaka med vispad grädde och Crepes Maxims. Under tiden mentorerna smakade av var jag så nervös. Och när min mentor sa att jag kunde komma och få höra betygen skakade jag allt lite. När han sa A brast all nervositet och tårarna bara sprutade. En underbar känsla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar