lördag 18 juni 2011

Sommarlov..


Vad härligt det är med sommarlov. Jag har hunnit med att skura en hel del. Och även bytt gardiner lite här och var. Skönt när man inte har någon tid att passa mitt på dagen. Jag har även hunnit med att baka lite smarrigt. Recept och bilder kommer.

Skolavslutningen var tyvärr en regnig historia. Vi var rätt dyngsura efter en utomhusavslutning och en vänta på en student =) Ida hade sin avslutning i kyrkan tack o lov. Fina var de i alla fall mina tjejer och även lillasyster som tog studenten.

Jag har återfått min energi. Har fått svar på var det var för fel på min livmoder. Jag hade(som jag redan visste) endometrios på livmodern och även en kronisk inflammation. Inte konstigt jag har känt mig sjuk och haft fruktansvärt ont.
Nu kan jag gå upp morgonen utan att det känns som om man ska dö minst.

Nu ska jag återgå till disken. Handdiskar nu för våran diskmaskin har gått sönder och tyvärr är det inte prio ett att köpa en ny just nu för även tvättmaskinen krånglar. Och att handdiska eller handtvätta.. Ja, då kan ni ju tänka er själva vad man väljer i första hand ;-)

Ha en fortsatt bra lördag och även söndag.
Kram på er =)

2 kommentarer:

 1. Vad skönt för dig att du är mår bättre, för så där kunde du ju inte ha det, huuvva!
  Här hade vi så tur att solen lyste på avslutningen!
  Hm det blir diskmaskin va!! nä skoja bara!
  Handtvätta det går ju bara inte då skulle man ju få tvätta hela långa dagen!
  Det är så typiskt att allt ska gå sönder samtidigt.
  MVh

  SvaraRadera
 2. Wiie där är jag haha :D ja synd att det regnade men en underbar dag ändå :)

  SvaraRadera