onsdag 9 februari 2011

Så länge sedan..


Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Det blir inte jättemycket datatid men helt klart mer nu sedan jag skaffade en trådlös router. Jag är ju inte tekniskt lagd men tillslut lyckades jag få ihop den med datorn =) En helt ny frihet öppnade ju sig, haha..
Tiden går så fort. Snart fyller min minsting 1 år. Kan inte fatta det själv. Jag hoppas så att vintern är borta tills dess för nu är jag så trött på snö, ved och kyla. Tror ju inte jag är ensam om det precis =)
Har kikat runt lite på olika matbloggar och det är lite stilla överallt. Men det är klart. Det går ju inte jämföra med min lilla blogg. Här är det ju helt dött =) Men alla är glada och nöjda nu när jag lagar den gamla vanliga husmanskosten och en och annan tortilla eller hemmagjord pizza.
Jag har däremot upptäckt muffisens härliga värld för jag hittade det perfekta grundreceptet. Så smidigt att slänga ihop. Och jag blandar ner kokos, banan och mörk eller vit choklad. Inget nytt men för mig är det jättekul =)
Jag har massor av idéer men tiden är knapp så vi får se när nästa omgång bakas.

Följer ni förresten sveriges mästerkock? Ikväll är ett nytt avsnitt. Ska bli kul.

Ha en fortsatt bra dag!!

Har ju skaffat en ny look igen. Klippt mig och färgat håret blont igen. Det konstiga är att man känner sig väldigt skum i blont. Fast det är min originalfärg =) Lägger ut en bild på ny frissan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar