fredag 16 april 2010

Jag fick ingen bebis..

..utan en liten igel. Hon vägrar vara någon annanstans än i min famn. Helst ska hon tutta samtidigt så jag kan inte göra så mycket annat än att sitta vid tv:n eller här fast det är svårt att skriva samtidigt. Nu har hon sovit i vagnen i 4 minuter. Nu har ligger hon och skriker igen. Så matlagningen blir allt annat än avancerad här. Lite tråkigt men men.. Tur det är en kort tid i livet som de är så här små.

Jag har så många recept och idéer jag vill prova. Men det kommer jag väl ha tid med så småningom.

Nu vet ni i alla fall varför det är så lugnt och tråkigt här hos mig.

Nä, nu måste jag ta upp Tilda-igel igen.

I helgen blir det bara lugnt. Ikväll blir det mys framför talang. Och imorgon ska jag titta på finalen mellan Hv71 och djurgården. Heja heja Hv71!!!!

Ha nu en härlig helg allihop!!

Många kramar!!

3 kommentarer:

 1. Prova en sele på magen. Det funkade för min "igel", han ville helt enkelt fortsätta vara nära som baby. Och sedan närvarande och deltagande i allt, vilket han fick, från matlagning till fönsterputs. Han kan laga alldeles underbar mat idag, för övrigt. Annars går det över, fråmåt tonåren vill de knappt veta av mamma längre.

  SvaraRadera
 2. En liten mammig tjeja alltså? Visst kan man tröttna ibland men så vips så växer dom upp och då kan man längta ihjäl sig efter den tiden ;-)! Pussa henne på hjässan från mig :-)!

  SvaraRadera
 3. Har också haft en igel =). Elias var hopplös med att vilja vara nära i början, eller ja, nästan hela första året och inte var det nån annan som dög heller. Med Tilde var det nästan tvärtom.

  Men det är inte annat än att det suger i mammahjärtat efter en sån liten knodd igen, även om det inte är aktuellt.

  Ha det bra!

  SvaraRadera