onsdag 13 maj 2015

Nyheter

Åhh vad barnen blev glada när det låg ett brunt papperskuvert med loggan cloetta på i brevlådan Igår. Jag öppnar, sa jag bestämt. Lika nyfiken jag. Fast det erkände jag självklart inte för barnen. Och denna gången var det en god blandning med både gamla favoriter i egen påse och två nyheter.
Salta sillar är en av mina favoriter. Och colaflaskor är ju inte fel dom heller. Vi satt vid köksbordet och mumsade. Påsarna är inte så stora. Vilket är både bra och dåligt. Det bra är att det inte överkonsumeras godis. Nackdelen var att det blev gnäll när dom två påsarna tog slut för fort. Men jag kommer absolut låta barnen köpa dessa som lördagsgodis. När man köper lösgodis och alla har valt några av sina favoriter blir det alltid för mycket godis. Att istället låta dom välja två påsar utav malacos godis, ja det kan ju inte bli bättre. Alla får välja det dom gillar och ingen kan gnälla när deras påsar är slut. 
Vi fick två läkerolnyheter också. Det var en blandad åsikt om både ginger/lime och chili/licorice. Jag gillade båda väldigt mycket. Två av barnen tyckte chililakritsen var för stark. Och två tyckte ingefära/limen var för stark. 
Jag kommer absolut köpa dessa läkerol. De var riktigt goda. 
V. 20 kan ni njuta av dessa nyheter för då finns dom i butik. 
Ha en riktigt trevlig kväll. 
Kram Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar