måndag 29 november 2010

Tråkiga familj..


Jag är så trött på att prova nya maträtter för 99% av gånger blir det negativa kommentarer och barn som inte äter. Hädanefter ska jag bara variera mina redan invanda maträtter. Men de uppskattar ju när jag bakar så jag får väl hålla mig till det ;-)Tur jag älskar att baka. De senaste dagarna har jag bakat både kokosdrömmar, pepparkaksmuffins, chokladhallongrottor och saffransbullar med antingen vit choklad eller mandelmassefyllning. (dessa recept finns säkert överallt så googla ;-) )
Barnen fick baka pepparkakor under tiden.
Just nu sitter jag och filurar på ett muffinsrecept.
Idén finns säkert redan därute någonstans, jag har inte kollat. Men jag kommer lägga in receptet om det blir lyckat. Lovar dock inte när bara för jag lyckas inte alltid få sitta vid datorn även om jag vill, haha..

Bjuder på en underbar sommarhimmel med min lilla katt Misse.

Ha en underbar fortsatt vecka. Kram på er =)

3 kommentarer:

 1. Fin bild!

  Tråkigt att de inte gillar när du provar nytt. :)

  Hos mig, www.helenaljunggren.com/sophie-dahls-voluptuous-delights-utlottning/, har man möjlighet att vara med i utlottning om Sophie Dahl's nya kokbok Voluptuous Delights.

  SvaraRadera
 2. vad spännande med nytt muffunsrecept, det ser jag fram emot. jag känner igen det där med maten... trist, men vad fasen- jag tänker alltid att så länge jag lagar så bestämmer jag :-)

  SvaraRadera
 3. Hej
  Hoppas allt är bra med dig och att ni haft en härlig julhelg.
  Önskar dig en god fortsättning och ett gott nytt år!
  Kram

  SvaraRadera