måndag 21 juni 2010

Ny frisyrIdag ska jag till frisören. Vill ha tillbaka mitt blonda hår. Dock är det bara 1 ½ cm som har växt ut så jag kommer bli väldigt korthårig. Spännande och väldigt nervöst =)
Jag får väl skaffa mig en hatt om det inte blir bra, haha..

På dietsidan går det sådär. Jag har kommit till ett stillastående i vikten som är svår att komma igenom.
Men två dagar med ananas kanske sätter igång förbränningen igen. Sedan måste jag erkänna att det blivit si och så med motionen de senaste dagarna för det har varit så mycket annat.
Idag blir det då frisören. Sedan ska jag handla mat och det blir en sväng till systembolaget för en god flaska vin till mig och ett par öl till maken. Det är ju för sjutton snart midsommar. Fattar inte var året tog vägen. Känns som det nyss var midsommar.
På tal om att tiden flyger iväg. Den 18:e juli fyller min äldsta 11 år. Hon har blivit så stor. Och bara tjatar om datorer, mobiltelefoner och om när hon får börja sminka sig, haha..

Detta året vill hon ha marängtårta på födelsedagen och jag hittade ett recept hos Sött och sånt. Den tårtan ska jag handla ingredienser till idag och vi ska provbaka den så att hon verkligen gillar den.
Ska bli roligt.

Näe nu är det dags att sätta igång med allt som ska göras innan vi ska ge oss iväg.
Så vid 12.15 idag får ni tänka på mig och hålla tummarna att nya frisyren blir bra =)

Ha en bra dag!
Kram Mia

1 kommentar:

 1. Små barn små bekymmer heter det ju...
  Jo ju äldre dom blir så blir önskningarna desto dyrare, sonen han fick för sig att han bara kunde ha märkeskläder när han gick i ja ungefär 8:an men där fick han ju tänka om lite..Vi gjorde så att han fick sitt barnbidrag och fick köpa sina egna kläder och det botade märkestrenden totalt, han insåg ju att det gick ju inte..
  Lite nyfiken på din frisyr, blev det bra?
  Önskar dig och de dina en trevlig midsommar..
  Kram
  Therese

  SvaraRadera