tag:blogger.com,1999:blog-3907263594396391569.post909299958950431510..comments2023-08-25T13:59:13.739+02:00Comments on En bondhustrus godispåse: Billig riven ostMia-En bondhustrus godispåsehttp://www.blogger.com/profile/09266992668681343334noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3907263594396391569.post-10697875172791573072011-08-18T12:24:29.027+02:002011-08-18T12:24:29.027+02:00Jag sparar också slutbiten av osten och river upp ...Jag sparar också slutbiten av osten och river upp sedan. Sen brukar jag passa på att köpa vb-ost eller parmesanost när den ibland finns på halva priset, river upp biten och slänger i frysen, billigt och bra!Växelhäxan från norrlandhttps://www.blogger.com/profile/14223826433488036606noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3907263594396391569.post-11520496665903985412011-08-18T10:53:30.454+02:002011-08-18T10:53:30.454+02:00Ja det är också ett bra spartips för ofta åker ju ...Ja det är också ett bra spartips för ofta åker ju den biten i soporna.Mia-En bondhustrus godispåsehttp://enbonhustrusgodispase.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3907263594396391569.post-16150555726228318612011-08-17T20:55:38.602+02:002011-08-17T20:55:38.602+02:00Ett annat tips är att när man hyvlat så långt ner ...Ett annat tips är att när man hyvlat så långt ner på frukostosten att det inte går att hyvla mer så slänger man den biten i en fryspåse och in i frysen. När man väl samlat på sig ett gäng slattar och ska baka t.ex. pizza så tinar man upp osten i kylskåp och river därefter i matberedare!Frostrosorhttps://www.blogger.com/profile/00319058793619188765noreply@blogger.com