lördag 23 februari 2013

Börjar bli normal..

Fy vilka tuffa veckor det har varit. Idag mår jag lite bättre. Först dålig efter operationen, sedan åkte jag på en rejäl förkylning och bara ett par dagar efter att jag blivit lite piggare fick jag influensa. Kände mig lite seg under dagen. På natten vaknar jag och har sådan feberfrossa att jag inte kunde ta mig ur sängen. Min man fick hjälpa mig med ipren och lägga på mig massa täcken. Sedan var jag liggandes i sängen i två dagar med 39 graders feber och sjukt ont i halsen.

Jag har iaf orkar sy lite mellan varven. Ett par tröjor till barnen. Och två tunikor och en pippiklänning till mig.

Nu har både jag och barnen så mycket kläder att jag inte behöver sy mer kläder förutom leggings som används så flitigt här och de har växt nu under vintern så de börjar växa ur sina gamla leggings. Jag ska också försöka ge mig på att sy pannband. Ida vill så gärna ha ett.
Men först måste det bli nån plusgrad ute för jag bara fryser och fryser. Idag var det 12.8 grader i köket när vi kom ner. Brrr.. på med extraelementet och sedan startade vi upp eldarna i kamin och kakelugn.

Nu längtar jag så mycket efter våren så jag blir galen. Har drabbats av en vinterdepression tror jag. Inget är kul och jag sitter mycket vid kaminen för att inte frysa.

Det är skönt att vara fri från endometriossmärtor iaf. Nu är det bara såret där de skar loss tarmen som ska läka. Men jag lyfter ju mycket så det verkar ta tid.
Men men, det kommer bli bra. Så småningom. Snart ska jag till gyn. Då får vi se vad det blir för behandling för att inte få tillbaka endot igen. Lite nervös är jag allt. Jag tål inte hormoner utan blir som djävulen och får så mörka tankar. Så vi får se om gyn har kommit på något som kan passa mig.

Nu ska jag försöka lyfta baken från stolen intill kaminen och vika in lite tvätt. För nu är det ju inte riktigt så kallt här inne. 18 grader ska man väl klara.

Ha en härlig lördag =)